Начало / Download / Multiplicity отлична KVM програма

Multiplicity отлична KVM програма

Multiplicity  Ви позволява лесно да управлявате няколко настолни компютри или лаптопи с една-единствена мишка и клавиатура. Това приложение предлага идеалното решение за уеб дизайнери, програмисти, като успешно замества хардуерните KVM устройства.

Multiplicity

Плюсове

Лесна за конфигуриране и настройка:

Ще Ви трябват само няколко минути, за да настроите  Multiplicity.  Първо трябва да инсталирате програмата на всички машини, с  които бихте искали да се свържете. След това използвайте превключвателя в горния десен ъгъл за да определите всеки компютър, като основен или помощен. Приложението автоматично сканира и открива всички налични машини във вашата мрежа, била тя жична или безжична, и ви позволява да се свържете с тях. Също така задава парола, на помощните Ви машини, която ще ви позволи след това да се свържете с тях и да ги управлявате.

Интуитивен интерфейс:

Multiplicity се отличава с елегантен и лесен за използване, сивкав интерфейс. Лесно можете да превключвате между общите настройки, режим на KVM, настройки на функционални клавиши  и функции за споделяне на аудио, използвайки бутоните на отдясно. Може да позиционирате  всички свързани компютрите във главната графична мрежа за едновременно управление. Размерът на мрежата е лесно регулируеми от размер  3х3  до 7х7 клетки.

Безпроблемен дистанционен контрол:

След първоначалната настройка Multiplicity ви позволява да използвате една клавиатура и мишка за множество машини. Поддържат се и действия като  провлачване /пускане и копиране/ между отделните компютри.

Пълнофункционална демо версия:

Преди да решите дали да закупите Multiplicity, можете да го тествате, без каквито и да било ограничения в продължение на 30 дни. Просто трябва да посочите валиден e-mail адрес и да активирате профила си,  което отнема по-малко от минута.

Недостатъци

Възможна система несъвместимост:

Ако работите с машини, които използват една и съща операционна система (като Windows 7), тогава няма да имате проблеми, когато използвате Multiplicity. Въпреки това, ако използвате две различни операционни системи, може да срещнете някои проблеми със съвместимостта.

Не е подходящ за игри, в които се използват целящ курсор:

Въпреки, че приложението се представи добре в почти всички от нашите тестове, открихме че се бъгва, когато се опитахме да се прицелим в една игра използвайки курсора.

В заключение:

Multiplicity съчетава лекота на употреба, елегантен дизайн и голяма функционалност като напълно замества един хардуерен KVM. Тя е предназначена основно за напреднали потребители, но всеки който иска да контролира повече машини с една мишка и клавиатура може да я пробва. Не я препоръчваме за запалени геймъри, но би била  удобен инструмент за всички останали потребители.

  • Какво: софтуерен KVM за контролиране на повече на един компютър със една мишка и клавиатура
  • Цена: безплатна пробна версия/ $39.99 
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Multiplicity 3  от ТУК>>>Свалете Multiplicity 3.0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.