Начало / Download / MP3 Rocket 5.3.8 Безплатни Филми и Телевизия

MP3 Rocket 5.3.8 Безплатни Филми и Телевизия

MP3 Rocket използва сорс кода на LimeWire, също като Frostwire, като притежава сходни функции. Когато търсите за някой файл използвяйки MP3 Rocket, ще получавате резултати и от LimeWire, и обратно.

Въпреки, че името на програмата подсказва, че с нея може да търсите само MP3 ки, реално не е така. MP3 Rocket притежава всички възможности на програмата-майка и с нея можете да търсите и изтегляте всички файлови формати. Това включва и изтеглянето на торенти.

Това, което отличава MP3 Rocket е поддръжката на стриим на телевизия, радио и игри. Има повече от 200 живи радиопредавания и също толкова телевизионни канала и Flash-базирани игри, най-вече аркадни класики като Pac-Man и Street Fighter. Радиостанциите са предаваните на живо FM станции, а телевизионните канали включват Sci-Fi Channel, Cartoon Network, видео клипове от MTV и други. Кой не е гледал клипове по MTV?

За чиста инсталация на MP3 Rocket, ще трябва да откажете инсталацията на лентата с инструменти, защото тя съдържа реклами. Програмата е подобна на LimeWire, но предлага някои уникални функции.

 • Цена: Безплатен софтуер
 • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете MP3 Rocket 5.3.8 от ТУК>>>

5 коментара

 1. iskam da slujam muzika

  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  kkkkkkkkkk

 2. hubav e mnogo mi haresva

 3. iska da gledam filmi

 4. МНого е хубав този сайт. Много лесно и бързо става всичко.

 5. verjiniq kirilova atanasova

  xaresvami tozi sait

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.