Начало / Download / Mozilla Thunderbird 3.0.3 Твоя e-mail Клиент

Mozilla Thunderbird 3.0.3 Твоя e-mail Клиент

Въпреки общоприетото, десктоп базираните клиенти за електронна поща не са мъртъв. Най-известният от тях е Outlook на Майкрософт. Днес ви представяме Mozilla Thunderbird 3 е един доста сериозен десктоп базиран е-mail клиент който е подходящ както за домашна употреба, така и за фирми.

Outlook потребителите ще забележат, скорост и бързината на реакция на програмата, която работи бързо, дори когато се изтеглят по няколко папки с e-mail -и и RSS фийдове. Скоростта на работа не е постигната с орязване на възможностите на Thunderbird, напротив програмата разполага с добри филтри за нежелана поща, HTML поддръжка, възможност за работа с множество акаунти от един компютър, стабилна уеб поща , POP, IMAP и Microsoft Exchange Server. Опциите за сигурност включват S / MIME, поддръжка на електронен подпис, криптиране на съобщенията както и вграден детектор за фишинг. Най-хубавото е, че също като Firefox, Mozilla Thunderbird 3.0 поддържа Add-ons, като с тях можете да конфигурирате e-mail клиента по ваше желание.

Мощният инструмент за търсене на резултатите се интегрира с десктоп търсенето на Windows Vista и Windows 7.  Всъщност, новият инструмент за търсене е толкова мощен, че ако имате огромен брой e-mail -и, може да го настройте да ги индексира през нощта за да не хаби излишни системни ресурси. Gmail поддръжката е преправена, така че сега може да получавате си e-mail -и от пощата в Gmail в Thunderbird.

Гъвкав, мощeн и лек, Thunderbird 3 е подходящ за всеки потребител.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Mozilla Thunderbird 3.0.3 от ТУК>

Един коментар

  1. много интересно, благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.