Начало / Download / Mozilla Firefox 21 – По добрият браузър

Mozilla Firefox 21 – По добрият браузър

firefox21-logoИзлезе новата версия на популярния браузър Mozilla FirefoxFirefox запазва позициите си на много популярен и използван от почти една четвърт от потребителите в Интернет. Въпреки, че Firefox не беше първият браузър предложил поддръжката на табове, беше браузъра който ги популяризира. Добрата му позиция се подпомага и от впечатляваща библиотека от над 10 000 разширения, които добавят още повече функционалност и стойност за потребителите. Последните версии на Firefox доведоха до значителни подобрения в управлението на използваната паметта и до разширени настройки на функциите за сърфиране.

Външния вид на Firefox 21 остава почти непроменен. Има леки корекции  на цветовата гама на някои функционални бутони. Потребителите могат да избират дали разположението на табовете да е до Меню бутона или под него, само с два клина на мишката.

firefox21_version

Във версия 21 на Firefox е доразвит социалния API, позволявайки по-преки връзки не само с платформата на Facebook, но и с MSN Now, Cliqz и Mixi, директно в интерфейса на браузъра. Функцията „Do Not Track“ за анонимно сърфиране също е подобрена, като са добавени нови „неутрални“ настройките по подразбиране.  Ние не можахме да намерим разлика между тези нови неутрални настройки и „Track Me“ опцията.

firefox21_interface

Версия 21 на Firefox добавя и нов мониторинг инструмент.  В графичният му интерфейс, всеки потребител може да види всеки един елемент и скрипт от дадена страница, как е работил, колко често е забивал и т.н. . Цялата тази информация може да се изпраща обратно до разработчика (ако потребителя позволи) за да помогне на Mozilla да усъвършенстват Firefox.  Според нас ъпдейта до версия 21 на Firefox си заслужава и затова го препоръчваме на потребителите си.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8

Свалете Firefox 21 от ТУК>>> Свалете Firefox 21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.