Начало / Новини / Moto 360 – най – добрия умен часовник

Moto 360 – най – добрия умен часовник

Новият Moto 360 от Motorola  е умният часовник, който всеки би искал да притежава. Той беше представен на приключилата наскоро Google I/O 2014 конференция, където посетителите останаха очаровани от иновативният му дизайн.

Всички умни часовници, които предстои да излязат работят със същата Android SDК и функциите им няма да се отличават много. Единственото, по  което  ще се различават  един от друг,  поне в това поколение,  е техния дизайн. В това отношение Motorola са се справили най-добре.

Moto 360 style

Кръглият дисплей отличава  Moto 360 от всички останали  и го приближава най-много до нормалните часовници като усещане. Неговите конкуренти са с правоъгълни екрани, които са по-големи от този на Moto 360 и в интерес на истината ги правят доста грозновати.

Материалите от които е изработен Moto 360 са качествени. Корпуса е от неръждаема стомана, а верижката е изцяло от естествена кожа или отново от същата качествена стомана,  и то с доста стилен дизайн. При конкурентите му каишката е от изкуствени материали като гума и силикон, а корпусът  е пластмасов.

Moto 360

Работата с Moto 360 е доста лесна. Първото нещо което трябва да направите е да настроите и синхронизирате своя нов умен часовник със смартфона си. Връзката се осъществява посредством bluetooth. След като направите това, освен че ще можете да проверявате колко е часа, ще можете да получавате различни известия и съобщения, e-mail и да провеждате телефонни разговори.

2 коментара

  1. Благодаря

  2. Може да ни следите във Facebook за още интересни новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.