Начало / Игри / Modern Combat 5: Blackout най-добрият шутър за смартфони

Modern Combat 5: Blackout най-добрият шутър за смартфони

Modern Combat 5: Blackout (iOS/Android) е най-новото продължение на популярната поредица на Gameloft и най-доброто предложение за шутър от първо лице, което може да играете на  вашият смартфон.  Има два режима на игра: сингъл плейър и мултиплейър. Тя е моделирана по-добре познатите на всички геймъри Battlefield и Call Of Duty, предназначени за персонални компютри и игрови конзоли. Въпреки, че има страхотна графика и приличен геймплей. Modern Combat 5: Blackout не може да достигне висотата на игрите, които наподобява. 

Modern-Combat-5-Blackout

Това не е голяма изненада. Невероятно трудно е за един сензорен  шутър от първо лице да се съревновава с прецизните системи за контрол, който имат конзолите или комплект от мишка и клавиатура. Така, че първото нещо, което е необходимо да знаете за Modern Combat 5: Blackout е:  няма да имате толкова прецизен контрол над играта, както в други FPS игри. 

Другото важно нещо, което трябва да знаете за Modern Combat 5: Blackout е, че не може да играе офлайн.  Ако, не разполагат с Интернет връзка, няма да може да играете дори на мисии в сингъл плейър кампаниите.

За: Modern Combat 5: Blackout има невероятна графика, вълнуващ сюжет, както и онлайн мултиплейър режим. Новата класова система има големи възможности за персонализиране.

Против: Няма офлайн режим на игра. Някои прекалено мощни оръжия в мултиплейър режима, правят играта много неравностойна. Тъчскрийн контролите не са толкова прецизни като конзолите или десктоп настройките.

В Заключение: Дори с някои дразнещи проблеми Modern Combat 5: Blackout,  все още е най-добрият шутър от първо лице на смартфони и таблети.

Може да свалите:

  1. Modern Combat 5: Blackout за Android от Google Play
  2. Modern Combat 5: Blackout за iOS от Apple Store

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.