Начало / Download / Download Miro 3.0

Download Miro 3.0

Miro е чудесна програма с отворен код, която комбинира функционалността на ITunes, WMP и Winamp и  заслужава голяма част от похвалите които се сипят по негов адрес. Последната версия на Miro – 3.0 предлага по-висока скорост на работа и подобрения в стабилността, заедно с няколко добавени функция.

Идеята зад Miro е брилянтна и просто: създаване на Jukebox аудио и видео плеър, който може да се абонирате, гледате и изтегляте онлайн стриймове, докато управлявате записаните на твърдия ви диск медийни файлове. На пръв поглед, Miro може да ви заприлича на ITunes, но споделянето на аудио и видео файлове  е основен аспект на програмата. Miro винаги е бил насочен повече към видео файловете,  което личи и от дизайна на програмата. При стартиране на програмата, в лявата част са разположени връзки в дървовидна структура за управление на вашите видео файлове,прозорец за търсене на видео файлове,  връзки към Hulu, торенти и плейлисти. Централният панел е с двойна функция –  за гледане и търсене на нови видео файлове, като възпроизвеждането не спира когато отворите друг прозорец а трябва да го спрете ръчно от контролите на дъното на програмата.

Други от възможностите на Miro 3 са свалянето на торенти и разглеждане на съдържанието им в същия прозорец. Версия 3 на Miro пристига с разширена поддръжка на субтитри, по-добро управление на метаданните на файловете. Имайте предвид, че инсталацията Miro все още подтиква потребителите да изберат Bing за търсачка по подразбиране.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7/NT

Свалете Miro 3.0 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Анонимен

    niama gre6ka

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.