Начало / Download / Malwarebytes Anti-Malware 1.44

Malwarebytes Anti-Malware 1.44

Malwarebytes Anti-Malware е изненадващо ефективен, безплатен анти-малуеър  инструмент. Програмата работи сравнително бързото, при отстраняване зловреден софтуер, като едно сканиране отнема около 8 минути дори и с пуснати други ресурсоемки програми като Photoshop и др. По време на проведените тестове, напредналият евристичен двигателя на програмата успя да опасни приложения, без да направи нито една грешка.

Malwarebytes Anti-Malware има някои хубави функции.  Поддържа множество физически дисково устройства (включително мрежови),  вгражда удобни опции в контекстното меню на Windows с чиято помощ можете бързо и лесно да сканирате и при нужда отстраните заразени файлове. Интерфейсът е прост, но приятно изглеждащ и добре организиран. Инсталирането на програмата протече достатъчно бързо, след което сама се актуализира с последните дефиниции.

Трябва да се отбележи, че защитата в реално време е ограничена до платената версия на Malwarebytes Anti-Malware, както списъкът със задачите. Като цяло, обаче, Malwarebytes Anti-Malware е прекрасен софтуер за премахване на малуеър и върши своята работа бързо и ефективно.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
  • Може да свалите Malwarebytes Anti-Malware от ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.