Начало / Игри / Knight’s Fable е най-добрата безплатна ролева игра за 2015

Knight’s Fable е най-добрата безплатна ролева игра за 2015

Knight’s Fable e безплатна по-ходова ролева игра, която може да стартирате директно в браузъра си. Лека и много приятна, с нея  може да се насладите на една добре развита история  в  интересен свят с балансиран геймплей, който няма да Ви остави да скучаете.

За да започнете да играете трябва да се регистрирате с ваше име и парола, като  за целта може да използвате и акаунта Ви от няколко популярни социални мрежи като Facebook. След това трябва да избирате герой от един от  4 класа в Knight’s Fable, които за съжаление са заключени по пол. Различните класовe имат отличителна и много приятна графика, която компенсира за половата неравнопоставеност.

KnightsFable

Същинската игра започва с кратко въведение в историята и митологията на света  на Knight’s Fable. Ще откриете, че развитието на действието  в нея в е много добре изградено без да бъде натоварено от допълнителна мистика, която все пак е на лице, ако желаете да навлезете по-дълбоко  във вселената на играта.

Knightsfable-3

Основният геймплей в Knight’s Fable е базиран изключително на поредица от мисии, които героят Ви трябва да изпълни.  По този начин се гарантира непрекъснатият прогрес на развитие на героят Ви . При придобиването на всяко ново ниво получавате  бонуси като магически предмети  и точки за нови умения. Така че, няма опасност да  изпитате чувството на застой или липса на напредък в играта. Knight’s Fable  наистина е лесна за усвояване и дори неопитни играчи биха изпитали удоволствие от своите постижения.

Knights-Fable-2

Големият брой събития и допълнителни предизвикателства  подсилват чувството за добри постижения  и Ви осигурява изобилие от неща за правене.

Заради походовия характер на играта, основното развитие на героите се осъществява  чрез придобиване нови умения и по-добра екипировка като магически жезли, мечове, доспехи, амулети и пръстени.  На определени  нива може да отключите допълнителни герои, които да се присъдените към вашата компания.Те също се нуждаят от своя собствена екипировка. Към партито може да се присъединят и различни зверове, които са под ваша команда- глигани, мечки и дори дракони.

Ако, ви омръзне да изпълнявате  основните мисии в походовото ядро на Knight’s Fable, може да се разнообразите с странични приключения като:  битка между различни съюзи, риболов, поход към адските подземия, ескортирате ценни товари и още други дребни задачи.

Тези малки странични дейности са нещата, които правят играенето на Knight’s Fable истинско удоволствие. С тях никога няма да ви доскучае и винаги ще има с какво да се занимавате.

Knightsfable-4

В заключение:

Добре написано приключение за тези, които искат да следват основана история на играта.
Отличителен външен вид на основните класове герои.
Сформиране  на компания от различни групи герои и зверове.
Винаги има нещо за правене с безброй странични дейностите и събитията.
Безплатна игра с прост за разбиране геймплей.

Може да играете Knight’s Fable безплатно на адрес: Official Website

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.