Начало / Download / KMPlayer с 3D видео възпроизвеждане

KMPlayer с 3D видео възпроизвеждане

Минете ли веднъж  кошмара на инсталационния процес, KMPlayer  ще Ви впечатли с  изчислителна мощ и гъвкавост . Този мултимедиен плеър включва широка гама от опции  за  видео и аудио възпроизвеждане, както и скинове за промяна в дизайна, множество контроли за настройка на звук и картина, и поддръжка DVD.

Дръжте очите си широко отворени, когато инсталирате KMPlayer, защото процеса трудно може да се опише като лесен и бърз.  Той представлява избор от редица трудно  разбираеми инсталационни опции, оферта за Ask.com лента с инструменти, и необяснима друга оферта за Clean Water Action Reminder. Необходимо е също да се отбележи, че опитът  ми за инсталация включваше  изкушаващата  за мен  опция „re-start as an admin“, която би трябвало да актуализира  приложението. След избора й,  заседнах в една вечна верига актуализации, която ме принуди да рестартирам програмата на няколко пъти.

Като оставим проблемната инсталация на страна, всъщност  съм доста впечатлен от броя функции , които KMPlayer може да предложи.   Възпроизвеждането на DVD-та  става без никаква засечка, и не се сблъсках с проблеми при  всички видове видео файлове, които тествах. Също така, обширните менюта включват контрол за яркост, контраст, цвят и така нататък, субтитри, размер на екрана, съотношение на страните, цветове, инструменти за улавяне на картина, както и много повече. Има дори и вградени  аудио еквалайзер и  възможност за  3D възпроизвеждане. Богатството от функции и инструменти за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание е неоспоримо, но то  може да Ви дойде малко в повече, ако не сте добре запознати с видео терминология за напреднали.


KMPlayer 3D Guide

С толкова много функции, е срамота, че липсва ясен  и стегнат помощен  файл, който да улесни новите  потребители. Вместо това, натискането на F1 клавиша за командата Помощ, води  до онлайн форум на KMPlayer, където сте принудени да  пресеете необходимата Ви информация  през потребителски генерирани инструкции и съвети.

В заключение, ако сте един от по-взискателните видео любители, търсейки  изключителна гъвкавост на видео плеъра си , то KMPlayer е точно за Вас . От друга страна, ако сте обикновен  зрител, който търси  по-опростен видео плеър, може да погледнете  другите опции, които предлагаме в раздела ни за мултимедийни приложения.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT/7

Свалете The KMPlayer 3.2.0.0 от ТУК>>>

4 коментара

  1. Как да си пусна субтитрите на български. Преинсталирах си Windows и от тогава не ми вървят?

  2. не мога да пусна от компютъра на телевизора 3д, как става

  3. Анонимен

    скапаният ви плеяр не работи

  4. Всъщност си работи идеално. Може би проблема е във Вашия телевизор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.