Начало / Download / Kingo Android Root Лесен Root на Android

Kingo Android Root Лесен Root на Android

Kingo Android ROOT е приложение с което може да бъде рутнат почти всеки Android телефон, независимо дали е произведен от Samsung, Motorola, HTC, Sony и др. . Вече не Ви се налага да търсите по форуми и да сваляте съмнителни програми. Kingo Android ROOT е приложение разработвано в продължение на много години и тествано от милиони потребители.

лесен ROOT на Android

Когато инсталирате и стартирате Kingo Android ROOT на компютъра Ви, то автоматично открива всяко свързано мобилно устройство. Също така ще синхронизира всичките Ви данни в случай, че нещо се обърка. След това, само с натискането на един бутон, имате пълни ROOT права на телефона си.

Поддържаните версии на Android от Kingo Android ROOT са от 1.5 до последните версии 4.4 и 5.0. ROOT на операционната система Ви дава пълен достъп до нея и възможността да модифицирате, добавяте и премахвате системни файлове, програми инсталирани от производителя на телефона и дори да подмените версията на Android. За целта обаче, ще трябва да се снабдите с ROM съвместим с телефона Ви и с допълнителен софтуер с който да го качите.

Свалете Kingo Android ROOT от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.