Начало / Download / Kaspersky Anti Virus 2015

Kaspersky Anti Virus 2015

Преди дни излезе новата версия на популярната антивирусна програма Kaspersky Anti Virus 2015. От няколко години компаниите за разработка на антивирусни програми изваждат новите версиите на продуктите си за следващата година в началото на лятото и Kaspersky Labs следват плътно тази тенденция (виждате го в името на програмата и това не трябва да ви очудва). В тази версия ще откриете доста промени както по външния вид, така и в работата на антивирусната програма.

Външния вид на Kaspersky Anti Virus 2015 е изцяло променен, като според нас, това е антивирусната програма с най-добър дизайн. Преработен е изцяло изгледа на основния прозорец и е промененна цветовата гама на менютата. Основните защитни модули Scan, Update, Safe Money, и Parental Controls са гррупирани по два разположени един над друг. При поставяне на мишката върху някой от тях, той изпъква без да е натрапчив за окото. Можете да видите за какво говорим на картинката по-долу.

kaspersky anti virus 2015 interfaceПромените в Kaspersky Anti Virus 2015 не са само козметични. Ядрото на антивирусната програма също е претърпяло доста ъпдейти. За пример пълното сканиране на тестовата ни система (инсталирана е преди повече от година и е доста омазана с доста разннобразен софтуер) отне малко над седем минути. Според нас това е доста впечатляващ резултат. Нямахме време да проведем по-обширни тестове, затова ви представяме резултатите на AV-Test, според които Kaspersky Anti Virus 2015 и Bitdefender са двете антивирусни програми които са се справили с 99.9% от виски заплахи. Съответно и двете получават оценка 6 от 6 във всички категории.

Останахме малко изненадани от факта, че с инсталацията на Kaspersky Anti Virus 2015 получихме и добавка за всичките ни браузъри. Все пак я намираме за полезна, защото се стреми да улови keylogger програми вече инсталирани на компютъра ви и проверява всеки сайт които посещавате с онлайн базата данни на Kaspersky.

Според нас тази година Kaspersky Labs са създали една много добра антивирусна програма и затова горещо ви я препоръчваме.

  • Цена: 30 дневна пробна версия/39.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Kaspersky Anti Virus 2015 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.