Начало / Download / Kaspersky Anti Virus 2012

Kaspersky Anti Virus 2012

Kaspersky Anti Virus 2012 продължава да предоставят на потребителите високо ниво на защита, благодарение на  инструменти за сигурност, които не се предлагат от много от конкурентите. Тази версия на Kaspersky няма да спечели приза на най-добра антивирусна програма, но въпреки това притежава отлични характеристики и вече е привлякла много поклонници и затова е най-добре продаваната антивирусна програма от излизането и. Потребител лиценз за Kaspersky Anti-Virus 2012 се продава за  39,95$.

Инсталацията на Kaspersky 2012 е подобрено в сравнение с миналогодишната версия. В Kaspersky 2011 има бъг, който спира процеса на инсталация, ако открие дори незначителни ключове в регистъра, от конкурентни антивирусни програми. След приключване на инсталацията, програмата не изисква рестартиране на компютъра, но ние открихме, че регистрирането на програмата приключва едва след рестартиране на системата, т.е. задължени сте да рестартирате.

Интерфейса на Kaspersky Anti Virus 2012 е коренно различен от по-старите версии и е удоволствие да се работи с него. Единственото което е запазено е цветовата схема от зелено, бяло и сиво, а всичко останало е ново. Горе на главният екран е показано състоянието на сигурността на компютъра ви, а в долната част са разположени четири основни функции – сканиране, актуализиране, родителски контрол и достъп до допълнителни инструменти. Можете да плъзнете функциите странично, за да видите повече опции, или щракнете върху стрелката в долната им част, за да се повдигнат нагоре и да видите пълния списък от опции. Настройки и Доклади живеят в горния десен ъгъл, и двете използват терминология се повтаря през целия интерфейс.

Бутона за Cloud защита е разположен в горната част на интерфейса. Той отваря екран, който обяснява технологията използвана от  Kaspersky Anti Virus 2012. Можете да се откажете от анонимно изпращане на данни от за обработка към Kaspersky, като това не прави компютъра ви по-малко защитен, просто файловете ще се преглеждат локално на машината ви. Все пак е хубаво да оставите Cloud защитата да работи, защото се олекотява работата на антивирусната.

File Advisor е алгоритъм интегриращ се в Windows Explorer за бърза проверка на свалени файлове, без да се налага файла да минава през самата антивирусна. Създава се връзка до Kaspersky Security Network и файла се проверява онлайн, въпреки че скоростта ще зависи от вашата Интернет връзка.

Системата Watcher беше представена миналата година, а функцията и е бързо връщане на компютъра ви към към бекъп, ако все пак някой вирус се е промъкнал през Kaspersky Anti Virus 2012 и е повредил системата ви. Антивирусната притежава още анализатор на сигурността на Internet Explorer и виртуална клавиатура (ако се опасявате, че на компютъра ви е инсталиран Keylogger.

Според  Kaspersky, продължителността на бързо сканиране на системата ни би трябвало да отнеме 3 минути, а в действителност времето бе между 7 и 9 минути. Пълното сканиране отне 1 час и 32 минути, което е доста приличен резултат.

Няма съмнение, че Kaspersky Anti-Virus 2012 е солидна антивирусна, с отлично поведение и работа и затова я препоръчваме на всички потребители.

  • Цена: 30 дневна пробна версия/39.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Kaspersky Anti Virus 2012 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.