Начало / Смартфони / iPhone 7 взаимства технологии от Apple Watch

iPhone 7 взаимства технологии от Apple Watch

Напоследък се въдят доста спекулации за това какво точно ще представява новият iPhone 7, който трябва да бъде представен от Apple в началото на септември. Самите Apple демонстрираха много нови технологии последните няколко месеца, особенно при представянето на Apple Watch.

новия iPhone 7

Затова си мислим, че доста от тях ще намерят място в новия iPhone 7. Ето и нашите предпложения, за това кои технологии iPhone 7 ще взаимства от Apple Watch:

1. Новият iPhone 7 ще има чувствителен на натиск дисплей използващ Force Touch технологията подобен на този, използван в Apple Watch и новите модели  MacBook.

2. Корпуса на iPhone 7 ще бъде изработен от алуминий носещ името Series 7000, същия материал който Apple в момента използва за направата на Watch Sport.

3. Сигурно е, че новия iPhone ще бъде задвижван от новата операционна система iOS 9. Според графика на развитието и, които беше публикуван от Apple, тя би трябвало да излезе по едно и също време с новия iPhone 7. Всичко което е известо за момента можете да намерите в „Apple обяви iOS 9

4.  Най-вероятно отново ще видим два модела iPhone 7 и iPhone 7 plus с размери на екраните съответстващи на тези на iPhone 6 и iPhone 6 plus. Ако това се потвърди, очакваме, корпусите на новите модели да са по-голями на широчината и височината до 0,15 мм, а на дебелина от порядъка на 0.2 мм повече. Точно толкова е необходимо, за да може да се използва новата Force Touch технология за екрана.

5. Най-верятно Apple ще промени цветовата гама, в съответствие с желанията на потребителите. Това би означавало използването на така наречения „Rose Gold „и заместването на „Space Grey“ с класическо черно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.