Начало / Смартфони / iPhone 6 излиза през септември

iPhone 6 излиза през септември

Потвърдиха се слуховете, че iPhone 6 ще излезе през септември тази година. Предполагаемата дата е 19 септември, което ще бъде точно една година след излизането на пазара на iPhone 5s и 5в. Звучи логично, защото големите технологични компании като Apple се стараят да имат нов продукт преди многото празници в края на годината.

Очаква се новият iPhone 6 да бъде с много по-голям екран. Всъщност използваните екраните ще бъдат с два размера – 4.7 „и 5.5“ , а вградената памет ще бъде 32GB и 64GB. И двата модела  iPhone 6 ще използват новия 64 битов A8 процесор на Apple. Операционната система е IOS 8. Имаме и добра новина за притежателите на iPhone 5s. Те също ще могат да се възползват от безплатен ъпгрейд на операционната система на смартфона си до IOS 8.

iphone 6

Освен представянето на новия iPhone 6, очакваме, че Apple ще пуснат в продажба нов IPAD (все пак трябва да отговорят на Samsung и техния Galaxy Tab S), нов MacBook Air с ретината дисплей и iWatch продукт.

IPhone 6 и IPhone 6 Plus бяха официално представени днес от Apple. Можете да прочетете повече за тях в Новият iPhone 6 е тук, заедно с iPhone 6 Plus и сапфирен iWatch.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.