Начало / Новини / Iphone 6 вероятно ще бъде представен на 9 септември

Iphone 6 вероятно ще бъде представен на 9 септември

Научихме, че е много вероятно Apple да обявят новият iPhone 6 на насрочено „голямо медийно събитие“  на 9 Септември в Сан Франциско. За България това ще бъде в ранната утрин на 10 септември.

В миналото септемврийските събития бяха мястото на представяне на следващите поколения iPhone – този път, очакванията са фокусирани върху по-големи екрани с размери от 4,7 и 5,5 инча, с нови А8 процесори предлагащи по-добра скорост.

Iphone-6

Трябва да уточним, че  няма официално насрочено събитие за тази дата и от Apple отказват коментари по въпроса. Обаче, слуховете са потвърдени от няколко източника, които се смятат за достатъчно надеждни от журналистите на списание The Wall Street Journal.

Предните години, Apple пускаха на пазара новите модели в първият петък след официалното медийно представяне. Ако, се базираме на тази последователност, iPhone 6 ще бъде в Apple магазините в Петък, 19 Септември.

Все още не е ясно дали компанията ще представят един или два модела iPhone 6, нито дали и  двата ще бъдат пуснати в продажба в средата на септември.

Има спекулации, че Apple може да забави пускането на 5,5 инчовият модел с цел да го разграничи от 4,7 инчовият iPhone 6 и  така да даде на всеки от тях заслуженото внимание под светлината на прожекторите.

Тези спекулации, отново се базират на събития от миналата година, когато видяхме продажбите на iPad Air да започват 10 дни преди тези на втората генерация iPad mini.

Какво очаквате от новият смартфон на Apple?  Вълнувате ли се от предстоящото представяне на iPhone 6?

А, бихте ли спали пред вратите на Apple  Store  за да сте един от първите притежатели на модерната джаджа.

Споделете с нас в коментарите.

IPhone 6 и IPhone 6 Plus бяха официално представени днес от Apple. Можете да прочетете повече за тях в Новият iPhone 6 е тук, заедно с iPhone 6 Plus и сапфирен iWatch.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.