Начало / Лаптопи / HP Pavilion M6 – нов 15 инчов лаптоп от HP

HP Pavilion M6 – нов 15 инчов лаптоп от HP

В допълнение към обновената  Envy линия, Hewlett-Packard показа и новия Pavilion M6 ноутбук.   Подобно на много производители на лаптопи, HP  са обзети от мания за супер тънки ultrabook  машини, които са толкова тънки и леки, че бихте могли да ги плъзнете по водна повърхност. Но компанията не е забравила и  за добрите стари редови лаптопи, като лъскавия 15,6-инчов HP Pavilion M6 идващ  с изтънено алуминиево шаси и някои приятни екстри като избор между а най-новите Intel и на AMD процесори и самостоятелни графични карти .

Любителите на музиката ще бъдат щастливи да научат, че  в M6  са включени не само стандартното Beats Audio озвучаване, но и двойка тонколони с  вграден събуфър. Pavilion M6 също трябва да привлече вниманието на киноманите благодарение  на LED  екрана с подсветка BrightView дисплей.

В HP Pavilion M6 са вградени някои от патентованите от Hewlett-Packard технологии като  HP CoolSense (автоматично настройва работата  на вентилаторите в системата, когато има нужда  от охлаждане)  и HP ProtectSmart (фиксира твърдия диск в статично положение и го предпазва при падане).

Допълнителните характеристики включват HP SimplePass,  технология, позволяваща да използвате вградения четец за пръстови отпечатъци и чрез приплъзване на пръста си да достъпвате  до защитени уеб сайтове и HP TrueVision HD Webcam.

HP твърдят, че потребителите могат да очакват батерията на 2.26 килограмовия  HP Pavilion M6 да издържа работа до 8 часа с едно зареждане. Преносимият компютър ще излезе  на пазара от 24 юни и цените ще започва от $ 699.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.