Начало / Download / Hamster Free Video Converter 1

Hamster Free Video Converter 1

Hamster Free Video Converter е нова програма за конвертиране на видео файлове, с която работата е много приятна и дори забавна. Конвертора поддържа работа с огромен брой видео формати като 3GP, MP4, MP3, MPEG, AVI, FLV, WMV, XviD, DivX, MKV, M2TS и т.н. (над четиридесет). С приложението можете лесно да конвертирате всяко видео в подходящ формат за огормен брой джобни устройства. Поддържа се конвертиране за DVD, Ipod, iPhone, IPAD, Archos, Zune, PSP, PS3, Xbox, IRIVER, HTC, Blackberry и Nokia, като процеса е максимално упростен и са нужни само три ( 3 ) кликвания с мишката, а поддържания брой на устройства е над 200.

Интерфейса на Hamster Video Converter е много елегантен, като може да се настрой за всеки вкус. Конвертора притежава съветника за начинаещи, не че ще е нужен на някой 🙂 . Има и вграден видео плейър, за да можете да проверите какъв е резултата от работата ви.

Друга интересна функция е възможнотта за конвертиране на множество видео файлове наведнъж. Ако искате да прегвърлите 10 клипа на своя iPhone, или друго мобилно устройство, не е нужно да пускате конверирането им един по един. Просто ги заредете в основния екран програмата, изберете опцийте за конвертиране и натиснете бутона „Convert“ Конвертора има и разширени настрийки за по-напреднали потребители. Можете да променяте кадрите в секунда, да настройвате аудио битрейта, да изберете с кой кодек да бъде конвертиран видео файла, дали да се приложи De-interlaces и много други.

Горещо препоръчваме Hamster Video Converter на всички наши потребители, защото програмата е страхотна и безплатна.

  • Цена: безплатен видео конвертор
  • Операционна система: Windows 98/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете Hamster Free Video Converter 1 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Да му имам зъбките…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.