Начало / Download / Google Picasa 3.9 – безплатен редактор на снимки и фото ефекти на български език

Google Picasa 3.9 – безплатен редактор на снимки и фото ефекти на български език

Google актуализира своето популярно междуплатформено приложение за разглеждане, редактиране и споделяне на снимки , Picasa до  версия 3.9. Въпреки че, промяната е във  вторичния номер на версията, в това издание  на програмата са налице значителен брой нови функции и подобрения.

Целта на Google е да покаже новите възможности за интеграция и споделяне на снимки и албуми в социалната мрежа Google +, но по-голям интерес в потребителите ще предизвикат новите възможности за редактиране на снимки с добавени нови фото ефекти и възможността за сравнение  на  направените промени в преди и след снимки  разположени една до друга.

Удобна нова функция  позволява мигриране на базата данни на Picasa  от един  твърд дисков към друг,  новост са набор от  подобрения за възстановяване на виртуални албуми изгубени след миграция или преинсталиране.

Picasa 3.8 разполагаше  само девет ефекта за редактиране на снимки – в новата версия  са добавени още 27  нови, и това прави общо 36 фото-ефекта, разпределени по  групи от 12  в три раздела. Новите ефекти включват Инфрачервено, Ломо, Холга,  60-те,  Сенемаскоп, Полароид, Цветно обръщане, Топлинна Карта, Кроспроцес, В два цвята, Скица с молив, Неон, Комикс и още няколко.

С  новият избор от толкова много фото- ефекти и възможности  за редактиране ,  Picasa 3.9 също въвежда нова  функция, която позволява две снимки, включително една и съща снимка,  да бъдат показани една до друга. С избора на една и съща снимка, потребителите могат да експериментирате с инструментите  за редактиране и  прилагане на ефекти и  сравнят  постигнатите резултати  с оригинала.

Picasa също така се обвързва в по-тясно сътрудничество с Google +. Сега можете да качвате снимки към вашия Google + акаунт  в оригинален размер, и  ако е решите  може да ги споделяте  с определени  от Вас кръгове. Можете също да отбелязвате на снимките  ​​хора от вашите Google + кръгове и те ще получат известие чрез своя G+ поток за това.

Направени са подобрения към  Face Movie Maker -а. актуализирана е  поддръжка RAW  формати към по  последните модели фотоапарати,  добавена е  поддръжка за WebP  файлове и OAuth автентичност. Сега се извършава автоматично синхронизиране на споделени албуми по подразбиране, подобрен е механизма за  възстановяване на виртуални албуми, когато налице  деинсталиране и преинсталиране на софтуера, или миграция към  нов компютър.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете  Picasa 3.9 от ТУК>>>

 

2 коментара

  1. Много яка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.