Начало / Download / Google Chrome 7

Google Chrome 7

Точно когато Microsoft пусна бета версия на предстоящия Internet Explorer 9, с масивни подобрения в скоростта и поддръжка на нови уеб технологии, Google обяви излизането на Chrome 7. Компанията разкри, че новите функции който са добавени в Chrome 7 ще го направи до 5 пъти по-бърз, в различни ситуации, в сравнение с Chrome 6.

Chrome 6 поддържа работа с уеб приложения, но функцията не е активна по подразбиране, докато при Google Chrome 7 нещата са доста поизчистени и готови за масова употреба. Тъкмо навреме за пуснатия наскоро Chrome Web Store. Новата версия ще даде на потребителите възможност да стартират или да блокират плъгини само с един клик.

Инсталациата на Chrome 7 е изцяло автоматична, като потребителя трябва да натисне няколко пъти бутона „Next“. Интерфейсът не е променен драстично.

Голямото нововъведение в Chrome 7 е поддръжката на GPU ускорение. Chrome 7 разполага и с пълната поддръжка на AppleScrip,t Mac OS X, и по-добра работа с  HTML5 благодарение на новия алгоритъм за обработка. Chrome 7 включва нов прозорец за управление на „бисквитките“.

  • Цена: безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 7 от ТУК>>>

2 коментара

  1. Супер е

  2. woooooooooooooooooooowwwwww

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.