Начало / Download / Google Chrome 30 за Windows

Google Chrome 30 за Windows

Google  винаги се стреми, чрез малки промени във всяка нова версия на браузъра Chrome, да опрости и рационализира сърфирането в мрежата. За това  в новия Chrome 30 ще откриете интересната нова възможност за търсене по снимка вместо текст. Освен това в новата версия на браузъра са направени доста промени в стабилността и производителността и са фиксирани редица грешки. Външния вид на Chrome 30 е същият като на Chrome 29.

За да използвате новата функция на Google Chrome 30 за търсене по изображение, просто с десен бутон трябва да кликнете, върху  която и да е снимка вътре в браузъра и от падащото меню  да изберете  „Търсене на това изображение със Google“. Тази функция не е нова за по-напредналите потребители, но сега е добавена възможността за директно търсене в рамките на браузъра Chrome.  Резултатите се показват в  стандартната страницата със резултати на Google, като в списъка ще намерите страници, които съдържат същото  като търсеното изображение и най-вероятният термин за търсене свързан с него.

Търсене по изображение в Google  Chrome 30

Освен  това ключово подобрения, са поправени около 50 петдесет уязвимости  в сигурността на десктоп версията на Chrome 30, за които  Google е  изплатил над  15 хиляди щатски долара на разработчиците, открили грешките. Има и няколко промени, които  засягат стабилността и производителността  на браузъра.

Ако вече сте инсталирали Google Chrome,  очаквайте автоматичен ъпдейт в следващите няколко дни или може да свалите инсталационния файл от бутона Download в края на статията.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 30  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.