Начало / Download / Google Chrome 29

Google Chrome 29

Излезе поредното обновление на най-динамично развиващият се безплатен  браузър Google Chrome.  В  Chrome 29 са поправени 25 уязвимости в сигурността и има някои интересни промени, които потребителите трудно биха забелязали на пръв поглед. Например новият бутон „Нулиране настройките на браузъра„, най-забележимото допълнение в новият Chrome 29, който позволява да върнете времето назад  и любимият си браузър, такъв какъвто беше преди да инсталирате тези смахнати уеб приложения и добавки.

Най вероятно, никога няма да ви се наложи да възстановите Chrome  до почти фабричните му настройки, но ако възникне проблем, който не може да решите, новият бутон е добра опция, която да опитате при отстраняването му. Поръчките направени в Chrome Web Store се запазват, както и  отметките, записани пароли и историята на браузъра. Ще откриете новата опция след като кликнете на иконата „Настройки“(трите хоризонтални линии в горният десен ъгъл на браузъра ви), от там изберете меню  „Настройки“,  след това щракнете върху „Покажи разширени настройки“ в долната част на страницата, и кликнете върху бутона, който казва „“Нулиране настройките на браузъра„.

„Нулиране настройките на браузъра“ в Chrome 29

Във Chrome 29, Google са направили подобрения насочени към предложенията, които получавате когато търсите в Оmnibox (също така известен като лента за търсене и адрес бар) на база скоро посетени сайтове. Компанията вярва, че те ще допринесат за „по-навременни и контекстно подходящи предложения“

По точни предложения при търсене в Оmnibox в Chrome 29

Потребителите на Mac OS получават  Rich notifications“, които бяха представени за първи път във версия Chrome 28. В Chrome  за Android  е вградена поддръжката на WebRTC, което ще направи възможни видеоразговорите директно в прозореца на браузъра без инсталирането  на допълнителни приставки.

Подобренията в сигурността са добра предпоставка да актуализирате браузъра си до последна стабилна версия, която може да свалите от синият бутон по-долу.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 29 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.