Начало / Download / Google Chrome 16 на български език

Google Chrome 16 на български език

Google Chrome продължа да съзрява от лека и бърза алтернатива за сърфиране към  иновативен  браузър с революционен потенциал. Браузърът,  който потребителите могат да използват днес, Google Chrome 16,  предлага конкуренти характеристики, включително синхронизация, autofill и спазване на стандартите,  запазвайки репутацията на един от най – бързите браузъри на разположение.

Chrome 16 представлява важен крайъгълен камък в развитието на  браузъра, но тези, които очакваме да видим драматични промени ще бъдем разочаровани.  В последните актуализации на Google Chrome e включена поддръжката на Native Client или  NaCl, това  е технология с отворен код, която позволява стартирането  на   C и C++ код  в браузъра. Когато бъде завършен, NaCl ще даде възможност на уеб приложенията да стартират така гладко и като програмите, които са инсталирани на вашия твърд диск.

Интуитивната страница  New Tab ви позволява да създадете потребителски категории чрез плъзгане и пускане на приложения и отметки  и включва навигационни стрелките в левия и десния край на страницата.

Chrome 16 стартира началото на промени  в синхронизация на браузъра, с въвеждането на поддръжката на множество потребителски акаунти. Това означава, че е възможно няколко потребителя или няколко Google  сметки   да се използват едновременно.

Интерфейсът на Google Chrome се  променил изненадващо малко от излизането му през 2008 г. Различните функции  в Chrome 16  са достъпни от менюто „Предпочитания /Preferences/“  чрез иконата на гаечен ключ в дясната част на лентата за навигация. Версия 16 предлага пълна гама от  удобства характерни за един съвременен браузър. Основни са добре познатите , табово браузване, създаването на нов прозорец, и частен режим на сърфиране „Инкогнито“, който забранява бисквитките за проследяване, запис на историята и  поддръжка на приложенията.

Трудно е да се каже, кое е по бързо от двете явления:   растящото потребителското одобрение на  Chrome  или неговото усъвършенствуване, което се дължи  в не малка част в способността на Goggle да претендира за титлата „най-бързият браузър“, дори когато тя не е напълно заслужена.   С изчистеният си външен вид и   конкуренти приложения оправдават все още покачващият се пазарен дял.

 • Цена: Безплатен браузър
 • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 16 от ТУК>>>

3 коментара

 1. maya zdravkova

  Програмата ми харесва!
  Моля Ви,отговорете ми мога ли да публикувам мои авторски картини.
  Мая Здравкова

 2. Къде желаете да ги публикувате???

 3. branimira topalova

  xaresva mi sranicata

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.