Начало / Download / Google Chrome 12

Google Chrome 12

Google винаги е била компания, чиито продукти се намират на гребена на технологиите когато става въпрос за софтуер и онлайн услуги. Компанията винаги е работила в тясно сътрудничество с потребителите и е изваждала много бета версии на продуктите си, за да бъдат тествани от потребителите. В последния месец имаше няколко бета версии на Google Chrome 12, а днес се появи и финалната версия на браузъра. Интерфейса на Chrome 12 е непроменен и затова няма да отделяме време на него, а ще се съсредоточим върху нововъведенията.

Тази нова версия на Chrome предлага подобрение на онлайн сигурността, като ви позволява да защитите личните си данни, като изтриете „бисквитките“ използвани от Flash приложенията, като игри и други, като до сега това бе възможно само с помощта на специален инструмент от Adobe. Свалянето на файлове с Chrome 12 също е по-сигурно защото се използва техника за проверка на валидността на сваленото, също както се проверява и валидността и сигурността на уеб сайтове, за да се гарантира, че те не са злонамерени.

Новата версия на браузъра поддържа още по-широко HTML 5, като съвременните графични карти могат да се използват за хардуерно ускорение на CSS файлове. В тази версия на Chrome, Google Gears е премахнат. Подобрена е и работата на модула за разпознаване и преобразуване на реч във текст, налична от Chrome 11 и резултатите постигнати с него, вече не са толкова комични.

  • Цена: безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 12 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.