Начало / Download / Google Chrome 11

Google Chrome 11

Google Chrome продължава продължава своето бързо развитие и от алтернатива за ентусиасти се превръща все повече в пълноценен браузър за много потребители. Версията на Chrome налична  днес предлага на потребителите много конкурентни характеристики, включително синхронизация, автоматично попълване форми, по-пълна поддръжка на HTML 5, както и сигурността, че Google Chrome 11 е един от най-бързите браузъри налични в момента.

Инсталационният процес на Chrome 11 е прост и ясен. Ако изтеглите браузъра от уеб сайта на Google, ще бъдете поканени анонимно да предоставяте статистически данни за употребата на браузъра към Google. Опцията може да се промени и след инсталацията на браузъра като отидете на менюто „Preferences“ и изберете „Options“ и след това „Under the Hood“. В зависимост от вашия компютър, инсталационният процес не трябва да отнеме повече от 2 минути.

Интерфейса на  Google Chrome се с променил твърде малко,  от дебюта му през септември 2008 година. Табовете са все още на върха, на лентата наричана от Google ​​“Omnibar“. Въпреки че някои потребители не харесват разположението на табовете на върха, според нас е за предпочитане, защото оставя повече място по-долу за самия уеб сайт.

Най-голямата новост в Chrome 11 е новото API което преобразува реч в текст. Принципа на действие е много прост, натискате на бутона с микрофонче и започвате да говорите, а Chrome 11 прави запис и с помощта на Google Translate се опитва да разознае езика и да го преведе. Към момента функцията се стартира само от официалната страница на Google Translate и работи само при разпознаване и превод от английски на друг език. Решихме да изпробваме тази новост, като резултатите се оказаха повече от комични. Пробвайте я сами и ви гарантираме, че ще се посмеете силно и от сърце.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 11 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.