Начало / Download / Google Chrome 10

Google Chrome 10

Тъй като уеб сайтовете стават все по-комплексни и „шарени“ с интензивно използване на медия стрийминг, за потребителите е необходимо да имат гъвкав и мощен браузър. В действителност, един бърз браузър е задължителен , а не препоръчителен. Google Chrome 10, предлага на потребителите значителни подобрения, благодарение на които които уеб сайтовете и онлайн приложения работят по-бързо. Промени в Chrome 10 са претърпели и механизма за синхронизиране на  както и подобряване на сигурността.

Chrome винаги е бил известен като бърз браузър, а най-новата версия на Chrome 10 е още по-бърза. Браузърът идва с нов Javascript двигател Crankshaft, който за първи път бе представен декември 2010 година, Google твърди, че Crankshaft може да доведе до 66 процента по-висока производителност в сравнение с резултатите постигнати от Chrome 9. Тестовете показват, че Javascript резултатите на Chrome и Opera 10 и 11 са приблизително равни, Safari на Apple се нарежда на второ място, следван от Firefox 3.6, а IE 8 изостава на последна позиция. Въпреки че IE 8 се представя разочароващо,  IE 9 и Firefox 4 показват, по-добри резултати от  Chrome 10.

Ако Chrome 9 ви даваше възможност да синхронизирате Chrome работещ под Windows, Linux, Android и Mac, Chrome 10 отива една стъпка напред, като позволява синхронизация между различни устройства и компютри. Трябва да се отбележи, че макар и базиран на Honeycomb браузъра изглежда и работи като Chrome, то кода му е пренаписан изцяло. Последната версия на Chrome ви позволява да синхронизирате пароли, както това  може да бъде от голяма помощ, защото например, ако току-що сте се регистрирали в някой форум се Chrome , чрез синхронизирането на паролата можете да я прехвърлите към Motorola Xoom и др.

В момента Google Chrome държи 11% пазарен дял, а и най-новата версия може само да увеличи този процент. Ако използвате Firefox или IE, ви препоръчваме да дадете шанс на Chrome 10 за да почувствате разликата.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Google Chrome 10 от ТУК>>>

Един коментар

  1. huseyin ahmed

    Да харесва ми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.