Начало / Download / Glary Utilities 5.3

Glary Utilities 5.3

Glary Utilities 5 е програма за цялостно почистване и оптимизация на операционната система Windows инсталирана на Вашия компютър. Пакета с инструменти който се включва в безплатната версия на Glary Utilities е много впечатляваш. Можете да използвате бутона за бързо поправяне 1-Click, или да избирате операциите които искате от доста подредения интерфейс на Glary Utilities. Инсталацията на програмата също е елементарна. просто натискате няколко пъти „next“. Няма никакви уловки.

Glary Utilities 5.3

Опцията 1-Click ви позволява да изберете кои инструменти да използвате и какво точно те да направят по време на сканирането на компютъра Ви. Можете да избирате между Registry Cleaner, Shortcuts Fixer, Spyware Remover, и Startup Manager, и след това да си създадете лист със задачи за изпълнение за бъдещо използване. Можете също така да коригира тези настройки по всяко време.

Друга хубава черта на това приложение е Windows Boot Time, който се показва точно в средата на главния интерфейс. От името му се разбира, че показва времето за което операционната ви система зарежда, а също и списък на стартиращите програми и времето с което забавят зареждането. Можете да премахнете програми от списъка или да им зададете отложен старт за да подобрите времето за зареждане на самия Windows.

По време на тестовете ни на Glary Utilities 5  някои операции и сканирания отнеха малко повече време, но отдаваме това на вече много омазаната ни тестова система. Смятаме, че програмата се справи много добре защото откри доста излишни файлове само заемащи място и много грешки в регистъра.

Glary Utilities 5 предлага много възможности за почистване и оптимизация на Windows, дори в безплатната версия. Ако искате да отключите някои от по-мощни функции, като Deep Clean и автоматична поддръжка, ще трябва да си закупите Pro версията за $ 39.95.

  • Цена: Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT/8

Свалете Glary Utilities 5.3 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.