Начало / Download / Glary Utilities 2.27

Glary Utilities 2.27

Glary Utilities е мощен пакет от инструменти за подобряване на ефективността на вaшия Windows и защита на личната ви информация. Добре организираният интерфейс на програмата позволява на потребителите лесно да изберат измежду наличните инструменти. Glary Utilities почиства нежеланите файлове и премахва невалидни и счупени линкове, като така освобождава ценно дисково пространство.

Вградения Registry Cleaner ви позволява да сканирате, премахвате и да възстановите записите в регистъра на вашия Windows. Можете също така да унищожите следите от престоя ви в Интернет, но лошото е, че  единственият поддържан браузър е Internet Explorer. За подобряване на скоростта на вашия компютър, Glary Utilities предлага инструменти за управление на стартиращите програми и за оптимизация на системната памет. Потребителите държащи на сигурното изтриване на файлове ще оценят възможността за използване на програмата като „File Shredder“ със най-висока сигурност.

Като цяло, потребителите, които търсят ефективно и лесно за използване приложение, за да поддържат своя компютър в топ форма трябва да изпробват Glary Utilities.

  • Цена: Безплатен софтуер за поддръжка на Windows OS
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Glary Utilities 2.27 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.