Начало / Смартфони / Getlokal – безплатен градски гид за Android

Getlokal – безплатен градски гид за Android

Getlokal   е вашият  безплатен  градски гид в България, който Ви помага да откриете онлайн,  нови  места и начина за забавление –  офлайн.  Getlokal  е достъпен като  приложение за Android и iOS, с което лесно може да се ориентирате в нощният живот на вашият любим град, да изберете място за хапване по време на почивката Ви на българското Черноморие,  да планирате къде да заведете детето през уикенда,  или да  откриете най-удобния Ви йога клуб.

getlocal android

Getlokal  е  удобен за използване, защото в базата му се съдържат  подробни  данни за заведения, хотели, културни събития и услуги в  цяла България.   Освен това, може да зададете търсенето си на български език. Приложението използва GPS и WIFI мрежите на вашият телефон за да  установи точното Ви местонахождение, и след това показва интересните места на близо.

Друга полезна услуга, която Getlokal предлага е рейтингова система на  заведенията, която е  съставена въз основа на мнението на посетителите, които използват приложението. Информацията, която получавате за всеки обект включва: рейтинг, точен адрес, снимки  и коментари от другите потребители, които може да се отнасят за ниво на обслужване, качество на услугата и като цяло, отразява тяхнoтo ниво на  удовлетвореност.

В раздел Събития може да откриете информация за  бъдещи фестивали, концерти,  изложби и други културни мероприятия, които предстоят в избраният град.  Можете да добавите вашите любими заведения, ако те не са включени в картата. Всъщност  можете да получите всякакъв сорт информация за места, събития и услуги  в раздел Справочник.

Според нас Getlokal може да бъде ценно допълнение в смартфона Ви. Той ще Ви помогне да излезете от скуката и да откриете  по-лесно  неща за правене в вашият град.

Може да свалите Getlocal  от Google Play или бутона Download.

  • Цена: безплатно приложение
  • Операционна система: Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) и по-нова

Свалете  Getlokal  от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.