Начало / Download / FreeZ Online TV 1.30

FreeZ Online TV 1.30

Въпреки че харесвам идеята за безплатна телевизия (кой не я харесва?), нещата никога не стават както очакваш. FreeZ Online TV не е изключение. Възможността за избор на канали е затруднена от невзрачния интерфейс, а ръководство за използване не съществува ( няма дори обикновен Help).

Най-объркващoto нещо в  програмата са връзките, които се появяват на главния екран, когато програмата е отворена. Погрешно повярвахме, че могат да ни осигурят повече указания за програма, но вместо това ни насочиха към два различни сайта обещаващи безплатна онлайн телевизия. И двата сайта ви карат да си инсталирате допълнителни файлове за гледане на онлайн телевизия и не са свързани с FreeZ.

Стандартният екран седи до меню с дървовидна структура с 16 основни категории, включително новини, развлечения, и времето. Във всяка категория са поместени най-малко по десетина канала, но много от тях не са на английски. Просто щракнете върху избрания канал и възпройзвейдането ще започне. Типичните контроли за спиране, старт, пауза и т.н., се виждат в най-долната част на екрана. Няма да намерите никакви ръководства за каналите, които изглеждат произволно избрани от различни страни по света. Всичко, което може да видите са лога (като WSTV) или до голяма степен неразпознаваеми имена (като NOS Journaal). Също така установихме, че много от изброените канали не работят изобщо. Няма потребителски настройки, така че не можете да изтриете или да добавите свои собствени канали.

По време на инсталацията внимавайте защото по-подразбиране е избрано инсталирането на FreeZ Online TV Toolbar. Все пак дайте шанс на това не лошо приложение за безплатна онлайн телевизия.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/NT

Свалете FreeZ Online TV от ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.