Начало / Download / Foxit Reader 6 безплатен PDF редактор

Foxit Reader 6 безплатен PDF редактор

Foxit Reader 6 iconFoxit Reader е един от най-добрите безплатни PDF инструменти. Foxit Reader 6 не е само четец,  той е мощно, напълно функционално PDF решение, с което се работи бързо,леко и сигурно и можете да отваряте, редактирате, отпечатвате, подписвате и  създадете  напълно съвместими PDF файлове.

Foxit Reader 6 се интегрира в контекстното меню на Windows (XP до 8) като основен PDF четец, но може да работи съвместно и с други програми за обработка на PDF файлове, включително Adobe Reader. Имайте в предвид че, Foxit Reader не е клонинг  на Adobe Reader.  В действителност много от  потребители го предпочитат пред продукта на Adobe както и пред продуктите на други конкурентни PDF четци, били те безплатни или не.

Foxit Reader 6 screen

Последният ъпдейт на Foxit Reader включва поддръжката за източни азиатски езици.  Имайте в предвид , че някой от функциите на Foxit Reader за създаване  на PDF файлове  изискват  инсталиран Microsoft Word 2003 или по-нов на вашият компютър.

Инсталирането на  Foxit Reader 6 преминава гладко и без трикове, като инсталиране на допълнителен софтуер. Програмата е готова за работа веднага след инсталацията и не трябва да рестартирате компютъра си.

Потребителският интерфейс е изчистен и подобен на приложенията от офис пакета на Microsoft . Foxit Reader има лента с инструменти като  програмите в  Microsoft Office, но стандартна лента с менюта вместо Start бутон.  Като цяло Foxit Reader се приближава много повече към стандартните  офис приложения, отколкото продуктите на Adobe, въпреки че имат сходна функционалност.

Както споменахме Foxit Reader не само е безплатен PDF четец, но с него може да създавате PDF файлове. Ето как:

Foxit reader 6 sasdavane na pdf file

 

Как да създадем PDF с  Foxit Reader?

(всъщност доста лесно)

  • Щракнете върху „File“, след това „Create“ и след това изберете един от четирите варианта:   Blank (празен документ) От файл (съществуваш документ),  Скенер(сканиран документ)  или  Clipboard(информация запазена в клипборда)
  • Отваря се нов  празен документ или с вече въведено съдържание спрямо избора Ви
  • След това изберете инструмент с който да въведете текст като Typewriter и въведете някаква информация, може също да поставате снимки или да прикачите документ към pdf файла
  • След това натиснете File -> Save и запазете документа

Направихме тест за съвместимост и  без проблем отворихме новосъздадения  документ в Google Drive.

Ако вземем в предвид всичките функции, които притежава в Foxit Reader 6, трябва да кажем, че той не реален конкурент на Adobe Reader, а на Adobe Acrobat.  Но, платеният PDF редактор на Adobe идва на цена, от която ще ви се завие свят: близо 600 лв за непрофесионалната версия.

За това, ако ви трябва добър и при това безплатен редактор на PDF файлове, с който може да четете, редактирате, подписвате, и създавате PDF документи, Ви препоръчваме да опитате Foxit Reader.  Версия на програмата може да свалите от бутона Download.

 

  • Цена: безплатен PDF редактор
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Foxit PDF Reader 6 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.