Начало / Download / Foxit Reader 3.2 Download

Foxit Reader 3.2 Download

Foxit Reader 3.2 е безплатен PDF четец, с малък размер ( за разлика от Adobe Reader ). Програмата стартира и работи много бързо и притежава богат набор от функции. Основния плюс на този PDF четец е съвместимостта му с последния PDF Standard 1.7. В миналото потребителите едва ли не бяха длъжни да използват един огромен PDF четец с дълъг процес на инсталация и досадно чакане за да отвори прост PDF документ. Днес има Foxit Reader.

А сега малко за новостите във версия 3.2 на Foxit Reader. Функциите Undo и Redo – позволява на потребителите лесно да коригират грешки, като анулират предишните си действия или бързо да върнат обратно промените премахнати с опцията Undo. Foxit Reader е много оптимизирана програма, което подобрява драматично скоростта на разглеждане на PDF документи. В Статус бара са поместени броят страници на разглеждания документ, като само с един клик отваряте която страница пожелаете, без тестовият ни компютър изобюо да се замисли.

Foxit Reader 3.2 се представи отлично, като с най-голяма увереност я определяме като най-добрия PDF четец, при това и безплатен.

  • Цена: Безплатен PDF четец
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете Foxit Reader 3.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.