Начало / Ревюта / Fotor – безплатен редактор на снимки

Fotor – безплатен редактор на снимки

Fotor e онлайн базиран, безплатен редактор на снимки, който предоставя всичко, от което се нуждаете за да вдъхнете живот в вашите фотографии.  За да се възползвате от множеството му функции и инструменти е достатъчно само да се регистрирате на адрес http://www.fotor.com/.

След регистрацията в сайта, може да качите снимките, които искате да редактирате. Може да изберете снимки от харддиска на компютъра Ви  или тези, които вече сте споделили в  социалните мрежи като Facebook, Google+ или Twitter.

Fotor предлага много и разнообразни възможности за редактиране на изображения: изрязване, оразмеряване и настройка на цветовете; цветни филтри, винтиж ефекти, рамки, стикери, добавяне на текст към изображенията; създаване на колажи; картички за рождени дни и други празници; заглавни страници към Facebook, Google+, Twitter и LinkID и ретуширане на снимки.

Да разгледаме основните функции на Fotor:

В основният прозорец на приложението са разположени инструментите за редакция. В хоризонтално мено в горната част на прозореца се намират основните раздлели: Edit, Beuty, Collage, HDR, Card, Cover Photo.  В дясно е разположена вертикална  лента  със всички налични инструменти за съответният раздел.
fotor-basic-edit

Раздел Edit:

В този раздел може да направите  всички основни редакции на вашата снимка като:  изрязване, завъртане, промяна на контраст, яркост, острота, фина настройка и промяна на цветните криви.  Може да добавяте ефекти като различни филтри, изкривяване на лещите, ломо или винтиж ефекти.

fotor-efects

Може да поставите снимките в рамки (полароид, класически,  с ръб на пощенски марки)  и да добавите стикери.

fotor-stickers

След това може да добавите текст, като използвате шрифтовете от библиотека на локалният компютър или тази на приложението. Последният инструмент  ви дава възможност да запазите редактираните снимки  или да ги споделиет в социалните мрежи.

Раздел Красота

Тук е мястото където можете да направите кожата си по-сиайна, очите по изразителни, устните по-изкусителни и да премахнтет няколко излишни килограма. Тук са разположени инструментите за ретуширане на снимки, като:  премахване на бръчки, изглаждане тена на кожата, регулиране на тегло и др.

Раздле Колажи

След като редактирата снимките може да съдадете симпатични колажи от тях в раздел Colage. Вариантите са невероятно много и единственото ограничение е вашето въобфажение.

fotor-postcards

Раздле Картички:

В този раздлел може да изработите  свои  пощенски картички. Никога вече на копувайте картички за рожденден, или скъп празник, напоравете си сами от  вашите снимки. Може да използвате  готовите шаблони които редактора предлага или да си изработите свои, като използвате всички достъпни инструменти, стикери, рамки и фото ефекти.

fotor-covers

Заглавни снимки за всички големи социални сайтове

Със fotor може да създадете креативна заглавна снимки за Facebook, Youtube, Twitter,Google + и  Linked in. Необходимите размери са създадени предварително. Отново може да използвате наличните ресусри и готовите шаблони,  предлагани в сайта.

В заключение:

Fotor  е безплатно приложение за редакция на снимки, създаване на колажи, картички и заглавни  за най-популярните социални мрежи Facebook, Youtube, Twitter.  Ако искате да направите нещо забавно  и да впечатлите приятелите си,  то определено този сайт може да Ви бъде полезен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.