Начало / Новини / Fast Shutdown – бърз рестарт на Windows

Fast Shutdown – бърз рестарт на Windows

Fast Shutdown  е малка и лека програма, с чиято помощ можете бързо да рестартирате или изключите компютъра си. Тя е особено полезна за  притежателите на по-стари машини, при които по-някога рестарта на Windows отнема наистина много дълго време. И най вече Fast Shutdown е безопасна и няма да навреди на вашата операционна система.

Инсталирането на Fast Shutdown е лесно и протича бързо.  Бъдете внимателни, ще получите предложения за инсталация на допълнителен софтуер по време на инсталация, за това изберете метод на инсталиране Custom  и внимателно откажете всички нежелани програми.

Интерфейсът на програмата е много прост. Няколко бутона, които ви позволяват незабавно изключване или рестартиране на компютъра.   Избраното действие се случва незабавно, и след като отново заредите системата няма да получите неясното съобщение „Windows did not shut down correctly“. Имайте предвид, че ако сте избрали бързо рестартиране, компютъра Ви няма да се стартира по бързо от обичайното!

Като изключим съмнителните програми при инсталацията, Fast Shutdown е надеждна програма.  Много лека и действа, и работи точно по начина, по който се очаква.  Fast Shutdown може да бъде много полезна за потребители, които притежават по-бавни и стари компютри. Все пак не забравяйте да запазите всички документи върху, които работите преди да натиснете някой от бутоните и.

Може да свалите Fast Shutdown от бутона в края на страницата.

  • Цена:  програма за бърз рестарт на Windows
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Fast Shutdown от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.