Начало / Игри / Fallout 4 бе представен на E3 2015 от Bethesda

Fallout 4 бе представен на E3 2015 от Bethesda

След излизането на официалния тийзър и уебсайта, днес Bethesda официално обяви излизането на Fallout 4 по време на своята пресконференция на E3 2015 провеждащо се в Лос Анджелис.

Излиза Fallout 4

По рано днес Bethesda обяви излизането на новия DOOM, но представянето на Fallout 4 бе черешката на тортата. От Bethesda разкриха много подробности около играта, включително датата на излизане на пазара, както и първите няколко минути от самата игра.

Fallout 4 използва подобрена версия Creation енджика, който бе използван в предишните версии на играта. Добавена е поддръжката на Physically-based Rendering (PBR) и динамично осветление на обектите. Заобикалящия Ви свят изглежда доста реален и поне според нас е по-добър от този в Skyrim (друга популярна игра на Bethesda).

Както се вижда от трейлъра по-долу, ще можете да играете играта както от първо, така и от трето лице. Сюжета е познат. Трябва а оцелеете в един свят минал през апокалипсиса на ядрената война. Още в началото ще намерите верен другар. Bethesda обещават пълна свобода на действието в един огромен отворен свят.

Fallout 4 излиза на пазара на 10-ти ноември 2015 едновременно за PC, Xbox One и PlayStation 4. Със сигурност това ще бъде една от най-добрите игри на 2015 година и поне ние я чакаме с голямо нетърпение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.