Начало / Download / Duplicate File Finder – изтрива повтарящи се файлове и програми

Duplicate File Finder – изтрива повтарящи се файлове и програми

Auslogics Duplicate File Finder е помощна програма, която ви помага да откриете повтарящи се изображения, медийни файлове, архиви, и дори програми инсталирани във Вашият компютър. Тя позволява да изберете  кои дубликати да изтриете и кои да запазите. Програмен съветник Ви напътства през всяка стъпка, което не само прави Duplicate File Finder лесна за използване програма, но също така Ви помага да намалите грешките.

Auslogics-Duplicate-File-Finder

Интерфейса на програмата е доста подреден и лесен за работа. С натискането на няколко бутона Duplicate File Finder сканира компютъра Ви или само частите от диска които сте избрали. Резултата се показва като списък, като освен дублираните файлове, като музика, картинки и файлове, се показват и дублирани програми. Можете да групирате резултатите и да изберете кои да премахнете и кои да запазите.

Ако все пак направите грешка, Duplicate File Finder може да Ви помогне да възстановите случайно изтритите файлове. Специално разработеният спасителен център успява да възстанови дори файлове, които се намират архивите и точките за възстановяване. Разбира се,  ако предварително сте настроили програмата за тази дейност.

Бихте могли да конфигурирате Duplicate File Finder да  игнорира файлове над или под определен размер или да добавите определени файлови типове към „Игнориращ списък“.

Едно от нещата, които не ни харесаха в Duplicate File Finder е, че  менюто Advanced и лентата с инструменти са пълни  с линкове водещи към външни програми. На същия принцип работи и бутона Check System Health. Това не е голям проблем, но е доста подвеждащо за потребителите.

Въпреки въпреки рекламите в своето меню, Duplicate File Finder е полезна програма и би върши своята работа добре.

  • Цена: Безплатена програма за откриване на дублирани файлове
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7/8

Свалете Duplicate File Finder от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.