Начало / Download / DownThemAll 2

DownThemAll 2

DownThemAll е невероятен плъгин за Firefox, който не само повишава значително скоростта на сваляне, като същевременно е и много ефективен инструмент за сваляне на медийно съдържание от уеб страници като Youtube и др. . Новостите във версия 2 на DownThemAll не са много, като съвместимостта с Firefox 4 е една от главните, което означава, че дори да ползвате Firefox 4 в режим на „Private Browsing“ DownThemAll ще работи. В тази версия има и вграден контрол над скоростта за сваляне което е хубаво. Вече можете да задавате различна максимална скорост на теглене от различни сайтове или като глобално ограничение.

Интерфейсът на плъгина ви казва всичко, което трябва да знаете за изтеглянето на файловете. За да започне свалянето, ще трябва да посочите папка за съхранение на сваленото и да въведете URL адрес на сайта от който искате да сваляте. DownThemAll 2 ще открие цялото съдържание на уеб сайта, като вие може да избирате кое да свалите и кое не. Когато сте готови просто кликнете с мишката на бутона за стартиране и свалянето на избраните файлове ще започне. Можете да изберете и максимален брой на свалящите се едновременно файлове.

Потребителите на Windows 7 е хубаво да ъпдейтнат операционната си система, защото с последните ъпдейти DownThemAll 2 работи още по-бързо. Препоръчваме този плъгин на всички потребители на Firefox 4.

  • Цена: безплатен плъгин за Firefox 4
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете DownThemAll 2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.