Начало / Download / Download YoWindow 2 – забавна прогноза за времето

Download YoWindow 2 – забавна прогноза за времето

YoWindow 2 е забавна програма, предоставяща точна прогноза за времето по целия свят ( включително България).  Интерфейсът на програмата е страшно готин и според нас би донесъл усмивка на всеки. YoWindow 2 е  много лесна за инсталиране и използване. При първоначално стартиране изберете мястото където живеете или мястото за което искате да видите прогноза за времето. Фоновата картинка на програмата ще отразява в сегашните метеорологични условия на избрания град.

Слънцето изгрява и залязва точно както го прави в реално време а валежи и други метеорологични явления са изобразени с много сполучливи анимации. Потребителите могат да добавят свои собствени изображения, които работят учудващо добре. В допълнение към отличните графики, програмата показва подробна информация за текущите метеорологични условия, както и кратка прогноза за следващите няколко дни. Програмата може да се използва самостоятелно или като скрийнсейвър, което е готино и много полезно. Като цяло YoWindow е уникална и атрактивна програма за проверка на прогнозата за времето, и изменение на метеорологичните условия.

YoWindow е свободна за проба, но версията е ограничена до тридневна прогноза, и две любими места. Препоръчвме тази програма за прогноза за времето на всички потребители.

  • Цена: пробна версия; 9.99$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете YoWindow 2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.