Начало / Download / Download Wyzo 3.5.6

Download Wyzo 3.5.6

Wyzo е още един претендент в браузър войните. Браузъра изглежда и работиа точно като повечето от популярните браузъри на пазара, но за съжаление няма нищо с което да се откроява над конкурентите си. Все пак Wyzo, е  вариант за потребителите, които обичат да имат нещо по-различно на своя компютър.

Опростеният интерфейс на Wyzo ще се хареса както на начинаещите, така и на напреднали потребители. Менюто с опции е разположено в горната част на прозореца, върху които са разположени често използваните  навигационни бутони. Wyzo успя да импортира всички наши отметки по време на инсталационния процес, без никакви проблеми. Програмата предлага тъмбнейл изглед на отворените табове, за да можете по лесно да се ориентирате в тях. Новата функция Private Browsing работи без проблем, като позволява на потребителите да не се притесняват за историята на търсенията, бисквитки или временни интернет файлове. Когато дойде време за изтегляне на медийно съдържание, Wyzo е в състояние успешно и бързо да изтегли необходимите ви файлове, но със сигурност браузъра не е по-бързо от Firefox или IE.

Wyzo е безплатен браузър, но за сметка на това инсталира отделна лента с инструменти за търсене, без ваше разрешение. Ако търсите нещо по-добро от познатите ви браузъри, няма да се удивите от Wyzo, но ако търсите просто нещо ново, то си струва да пробвате този безплатен браузър.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7

Свалете Wyzo 3.5.6 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.