Начало / Download / Download TrueCrypt 6.3a

Download TrueCrypt 6.3a

Най-добрата безплатна програма за криптиране, TrueCrypt притежава голям набор от мощни инструменти и функции за защита на личните данни от крадци. TrueCrypt е приложение което всеки който работи с компютър трябва да има.

Програмата предлага 11 алгоритъма за криптиране на Вашите лични и файлове в защитена с парола директория. Можете да съхранявате вашите данни в криптирани файлове (контейнери) или дялове (устройства).

TrueCrypt се старае да предложи максимална защита на данните, като препоръчва използването на сложни пароли, използването на скритите дялове и файлове и изтриване издайническите знаци на процеса на криптиране, включително движенията на мишката и натиснатите клавиши. Въпреки, че интерфейса на TrueCrypt 6.3 не е много интуитивен, програмата е най-доброто безплатно приложение за защита на личните данни и файлове.

Един очевиден недостатък на добрите програми за криптиране е, че ако случайно забравите дългата и сложна, но много сигурна парола, губите достъп до всички защитени с нея файлове.

Потребителите могат дори да създадат скрита операционна система, защитена от любопитковци, но не се заблуждавайте – TrueCrypt не е за всеки потребител. Преди да предприемете каквото и да е криптиране, уверете се, че разбирате напълно това, което правите с програмата.

  • Цена: Безплатна програма за криптиране
  • Операционна система: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете TrueCrypt 6.3a от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.