Начало / Download / Download TeamViewer 5

Download TeamViewer 5

TeamViewer 5 е отлична програма за споделяне и трансфер на файлове, за помощ между потребителите и за отдалечен достъп до различни компютри. Програмата може да се използва за улесняване на бизнес сътрудничеството, както и подпомагане за объркани роднини с диагностиката и оправяне на компютрите им. Като вземем в предвид, че , TeamViewer 5 е безплатна за домашна употреба (платена е само за корпоративни клиенти) и дава на потребителите точно инструментите от който имат нужда, то всеки трябва да даде шанс на тази програма.

Докато контролирате отдалечено някои компютър, всичко работи гладко. Можете да промените размера на прозореца в който виждате екрана на управлявания компютър. Голямо Х ви позволява да затворите връзка, а от бутона Actions можете да прехвърлите контрола на машината на друг, като виждате случващото се на екрана защото не сте загубили връзка с нея. Можете също да рестартирате отдалечения компютър, за да се запазят някои промени, като при стартирането му вие отново да го управлявате. От менюто View може да коригирате разделителната способност на екрана на управлявания отдалечено компютър, за оптимизиране на скоростта и качеството на връзката.

Когато влезете в системата на TeamViewer 5, получавате код за достъп и парола. Споделянето на тези позволява на други да контролират компютъра ви, като Вие предварително може да ограничите нивото на достъп: дистанционно помощ, презентация, трансфер на файлове, или VPN. Сървърите на TeamViewer компютрите с които сте били свързани, така че повторна възка към вече споделени компютри става по-бързо. TeamViewer има и уеб-базирана версия за дистанционно свързване към домашния компютър, с инсталиран TeamViewer 5, от обществен компютър.

Инсталационния процес е доста улеснен от „помощника“ който ви води. Можете да зададете права за достъп, да изберете дали TeamViewer 5 да стартира с  Windows, дали да се инсталира TeamViewer VPN или не. Като цяло, TeamViewer 5 прави отдалеченият контрол и достъп, както и споделянето на файлове като част от ежедневието 🙂 .

 • Цена: Безплатен софтуер
 • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете TeamViewer 5 от ТУК>>>

15 коментара

 1. TeamViewer е страхорна програма и върши точно това което казва

 2. Здравейте
  Нещо бе мога да се оправя с тази програма.
  Инсталирам я, но не знам как да се свържа с нея от друг компютър.
  Ще съм благодарен ако някои ми помогне да се оправя с TeamViewer 5.

 3. Не е трудно. При инсталацията TeamViewer дава ID. А вие си задавате парола. Когато искате да влезете в друг компютър ( от работа в къщи ) просто въведете ID и парола, а TeamViewer ще се погрижи за останалото.

 4. Интересна програма. А възможно ли е да се наблюдава екрена и да се манипулира друг компютър, без потребителят там да знае за това и без да е допуснал връзката да стане? при веднъж споделна парола и ID всеки път ли може да се осъществи връзката, дори и да не желае потребителят на другия компютър? нужно ли е да е стартирана програмата на наблюдавания компютър и всеки път ли генерира нова парола? защото доста поразии могат да се случат ако това е възможно

 5. има ли нужда да се притеснявам, че веднъж като съм си споделил паролата и ID, могат да ми наблюдават и манипулират компютъра, без да знам за това и без да съм разрешил

 6. Не е възможно да се работи на отдалечения компютър, без потребителя му да разбере. Ако споделите вашето ID и парола, компютърът ви става достъпен по всяко време с тях ( докато е инсталиран Team Viewer 5 ) на компютъра.

 7. Отговортр не си ли противоречи? споделил съм си паролата и ID , но съм изтрил TeamViewerQS.exe, това значи ли, че сега някой ми наблюдава екрана, без аз да знам?

 8. Ако прочетеш малко по внимателно отговора ми особено написаното в скобите ще видиш че не си противоречи.
  Ако си споделил ID и парола, но си ДЕИНСТАЛИРАЛ TeamViewerQS.exe, компютърът ти става недостъпен

 9. няма такава опастност. всеки път, когато някой е бил в твоя компютър при напускане, твоята парола се променя сама. АЙ ДИ-то ти остава същото, но паролата се сменя. другия няма как да злоупотреби. дано съм отговорила на въпросите ви. =)

 10. паролата се сменя, по подразбиране си е така, но има отметка в опциите паролата да не се сменя, тоест да си остане една при всяко свързване ;]

 11. Анонимен

  Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да премахна trail периода при team viewer 5, с инсталиран windows server 2003 съм и ми го инсталира автоматичко с trail период.

 12. Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да удължа или да премахна trail периода на team wiever 5, с инсталиран windows server 2003 съм и автоматично го инсталира така,.

 13. При инсталацията трябва се избере personal/non-commercial use, а когато дадеш ИЗХОД от програмата, регистрирай се с емайла си, като отново избираш personal/non-commercial use.

 14. Не съм доволен от тази програма. Беше безплатна, а сега е с пари. ………

 15. Всъщност все още е безплатна, за домашно ползване ( разбирай не трябва да прекаляваш).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.