Начало / Download / Download Skype 6.1

Download Skype 6.1

Точно на време за излизането на  Windows 8, Skype пусна нов основен ъпдейт на популярния си VoIP клиент. След закупуването на Skype от Microsoft, интеграцията на в VoIP клиента и останалите продукти на Microsoft все повече се задълбочава. В тази версия на Skype е подобрена интеграцията с Outlook, Bing, MSN, Hotmail и Facebook (въпреки че не е продукт на Microsoft).

Ако все още не сте запознати, Skype е едно от най-популярните приложения за  видео,  чат и гласови разговори сред нашите потребители, както и по света. Той предлага безплатни разговори с други Skype потребители през Интернет, както и много достъпни цени за обаждания  към стационарни  и мобилни телефони.

Бъдете внимателни по време на  инсталацията, защото Skype по  подразбиране Ви предлага да настрои Bing за стандартна търсачка  и MSN за начална страница.  Иначе, регистрацията е значително улеснена,  защото вече може да използвате директно вашият  съществуваш Facebook  или Hotmail акаунт  без  да е необходимо да регистрирате нов Skype акаунт.  Синхронизацията с Facebook е много по-очевидна.  Потребителските контакти се синхронизират с профилни снимки от повече  от един източник и цялостния интерфейс изглежда по изчистен. Това не е революционна промяна, но фините неща като премахване на рекламните  мини-банери от  долната част на списъка с контакти и тънките очертания на разделите  допринасят за по-модерния външен вид на VoIP клиента.

В тази версия ще откриете и пълна интеграция със емайл клиента на Microsoft –  Outlook. Вече е възможно да изпращате съобщения, да провеждате разговори  в Skype или да  се обаждате на  мобилни и стационарни телефони  директно през интерфейса на Outlook. Тази функция работи с  версия на Outlook 2010 или по-висока и ви позволява да се свържете през Skype, когато имейл данните от двете приложения съвпадат.

В Skype 6.1 вече ще може да търсите и добавяте нови контакти директно от списъка Ви с контакти. Ако потърсите  някого в полето Search над списъка с контакти   и той не присъства в вашият списък, Skype директно показва  подходящи съвпадения от  които може да добавите търсеният човек с два клика.

И накрая обновена е секцията Profile Information – с по лесна навигация около данните на Вашият профил.

Ако все още не сте пробвали  Skype и търсите  надежден VoIP клиент, не се колебайте да кликнете на синия бутон за изтегляне.

 

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Skype 6.1 от ТУК>>>

2 коментара

  1. Искам да изтегля skype

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.