Начало / Download / Download Picasa 3.6 Най-добрия Редактор на Снимки

Download Picasa 3.6 Най-добрия Редактор на Снимки

Picasa Уеб Албуми е безплатна услуга за хостинг на снимка от Google. Потребителите разполагат с  1GB място за безплатно хостване на своите изображения които могат да бъдат качени и манипулирани с помощта на Picasa. Picasa е програма за фото обработка. Потребителите, които искат допълнително място за съхранение на своите снимки могат да заплатят до 500 долара на година, за да увеличат пространството си до 400GB.

По подобие на всичко останали приложения на Google, Picasa е изключително лесна за използване, с три различни таба – My Photos, Favorites, and Explore – последното от което ви позволява да търсите снимки в търсачката на Google. Точно до табовете, ще намерите бутона Upload с който добавяте снимки в своите албуми, на които можете да зададете различни нива на достъпност за потребителите. Може да разглеждате и създавате слайдшоу от вашите албуми с едно кликване на мишката, може да споделяте снимки или цели албуми по електронната поща, да направите колаж или филм, както и редакция на различни параметри на снимките.

Наистина харесваме интеграцията между десктоп и уеб приложение в Picasa. Подобно iPhoto, с Picasa можете да публикувате бързо и лесно  лични снимки онлайн във вашия Уеб Албум. Вградения Geotagging е много добър инструмент, който ви позволява да зададете, къде точно са направени снимките, като може да го направите за единична снимка или за цял албум. Picasa чудесен инструмент за редакция и разглеждане на снимки.

 • Цена: Безплатен софтуер
 • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете  Picasa 3.6 от ТУК>>>

21 коментара

 1. Анонимен

  STRAHOTNA PROGRAMA 🙂

 2. davidime kake tova programa

 3. Programata e dobra.

 4. ok

 5. Анонимен

  супер е програмката

 6. malkata kukla

  Каква е тази програма бе хора ?????????

 7. Програмата е СУПЕР!

 8. А бе хора как може да се тегли тази програма?

 9. От големия бутон DOWNLOAD

 10. Много е готина

 11. супер е

 12. Изтеглих Picasa нооо.. Не ми я отваря !

 13. как да не я отваря? на мен ми я отваря we

 14. Много са хубави

 15. Бихте ли споделили как точно се форматират снимки с тази програма?

 16. Инсталирах си програмата Пикаса и всички снимки, които бях сложила в папки, се блокираха и не могат да бъдат разглеждани и импортвани от папките.
  Може ли някой да ми каже как мога да деактивирам програмата и няма ли опасност това да изтрие всички съществуващи снимки? Страхувам се да я изтрия, за да не би да се изтрият и снимките, които са в папките.

 17. Много добра. Свърши ми работа

 18. Ааааааа как се тегли тази програма бе хорааааа.

 19. Тази програма е супер.

 20. kadrie96@abv.bg

  Искам да правя снимки с пикасата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.