Начало / Download / Download Nook за PC – електронен четец за книги

Download Nook за PC – електронен четец за книги

nook-for-pcМного шум се вдига около предстоящата смъртта на книгите, в класическият вид, в който ги  познаваме. Въпреки, че се съмняваме в скорошното изчезването на книжарниците изградени от тухла и хоросан, очевидна е промяната, която внасят електроните книги в начина, по който четем.  Не е задължително да притежаваме отделно устройство за четене на книги, като Kindle или Nook за да се възползваме от новият книжен формат, когато  програми като Nook за PC на електронната книжарница Barnes & Noble дават възможност на потребителите да поръчват и четат над 2 милиона е-книги директно от екрана на техните  компютри.  Nook за PC е невероятно полезна програма, но сме малко изненадани от дизайна на приложението идващо  от компания като Barnes & Noble.

Nook за PC е лесна за инсталиране и работата с нея е доста  интуитивна.  Меню  в лява част на екрана  позволява навигация към библиотека, настройки, упътване за потребителя и книгата, която в момента четете.  Бутонът Shopping отваря  Barnesandnoble.com  в нов браузър прозорец,т.к. няма вградена функция за пазаруване директно от сайта на книжарницата.Четеца идва с вградени няколко основни функции: можете да променяте шрифта и размера на текста, поставяте отметки, добавяте анотации, маркирате текст, и да търсите значението на  думи в Уикипедия. Бяхме изненадани от факта, че така нареченото упътване за потребителя не съдържа никакви упътвания.  Четеца идва с вградени няколко основни функции: можете да променяте шрифта и размера на текста, поставяте отметки, добавяте анотации, маркирате текст, и да търсите значението на  думи в Уикипедия.

Ново във версия 2.5: може да се използва с функцията сензорен екран на различни модели компютри и таблети работещи под Windows 7.

  • Цена: Безплатен е-четец за компютър
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Nook for PC 2.5.4.7070 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.