Начало / Новини / VOIP ICQ 6.5 Популярен IM Клиент

VOIP ICQ 6.5 Популярен IM Клиент

ICQ е първият популярен чат клиент с префасониран вид и достатъчно настройки и функции които биха задоволили и най-вманиачените фенове на персонализацията. ICQ 6.5 включва видео, аудио и текстов чат режими за да направи приложението универсално и повсевместно използвано.

Аудио чата протича гладко и безболезнено, въпреки че зависи от  връзката на потребителя с Интернет. Има и една нова Бързо IM функция, която ви позволява да изпратите текстово съобщение докато сте във вашия списък с контакти. Текстът прозорец в този случай е висок само един ред, но затова се нарича бързо съобщение нали.

Много от известните преди плъгини са въведени като стандартни функции  в новата версия. Може да изпращате безплатно SMS съобщения, да преглеждате tZers флаш филми, поддържат се кожи и др.. ICQ 6.5 използва малко системни ресурси, но все пак повече от предната версия. Хубавото е, че рекламните банери са премахнати с изключение на вградените в игрите. Някои функции, като Push2Talk, са премахнати в новата версия, а персонализирането на tZers вече не е възможно. Help секцията също не работи в тази версия.

Въпреки някои малки недостатъци ICQ 6.5 върви нагоре като определено увеличава своята популярност сред многобройните Интернет потребители.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows XP/Vista

Свалете ICQ 6.5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.