Начало / Download / Download FrostWire 4.20.3

Download FrostWire 4.20.3

Frostwire е P2P клиент, взаимствал по-голямата част от изходния код на LimeWire, и затова двете програми притежават почти едни и същи функции. Когато търсите файл с Frostwire, получавате резултатите от Lime Wire, и обратно.

Въпреки това, за потребителите е по-добре да използват FrostWire отколкото LimeWire поради няколко причини. Един от тях е, че кодът  е на базата на Lime Wire Pro(на платената версия на популярния  P2P клиент), така че потребителите не трябва да се тревожи за ограничения при  изтеглянето, и в същото време няма да бъдат бомбардирани с реклами.Интерфейсът на FrostWire е леко променен от зелен на син, за да отговаря на името на P2P клиента, и в същото време е подобрен. Всички табове с инструменти са със заоблен ъгли и са добавени нови два. Таба Connections показва всички изходящи и входящи връзки с име на хоста, показва трафик информация, източника на файла и използваната версия на FrostWire. Освен това във FrostWire има и вграден чат.

Когато тествахме P2P клиента установихме, че вграденият медиен плеър в Frostwire не работи с MP3s или MPGs, въпреки че тези файлове се четат отлично от LimeWire. Приложението също идва в пакет с лентата с инструменти на ASK.COM, но можете да се откажете от тази „промоция“ по време на инсталационния процес. Frostwire и LimeWire са практически неразличими, въпреки че липсата на реклама е един голям плюс за FrostWire 4.2.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows Me/2000/XP/Vista/7

Свалете FrostWire 4.20.3 от ТУК>>>

Един коментар

  1. iskam da svalq zeleniq skaip. no kude da go namera

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.