Начало / Download / Download Battery Care 0.98

Download Battery Care 0.98

Батериите са ахилесовите пети на лаптопите. Много от притежателите на лаптопи са разочаровани от вградения в Windows датчик за състоянието на батерията, защото греши много често и лаптопа се гаси поради липса на ток в батерията, а датчика до преди секунда е показвал половин батерия. Именно тези слабости на вградения в Windows датчик е довело до създаване на BatteryCare. Това е прост инструмент, който показва състоянието на батерията на лаптопа ви и капацитета и времето, което остава до нейното изтощаване. Програмата също следи и показва температурата на CPU и HDD.

BatteryCare притежава привлекателен интерфейс, който предлага много повече информация от вградения в Windows инструмент, като тя включва модела на използваната батерия, капацитет, допустимо натоварване и др. Иконата в лентата на Windows  позволява на потребителите да достъпят главния интерфейса на програмата и настройките на захранване и енергоспестяване. При задържане на курсора на мишката върху иконата се извика полупрозрачен прозорец, показващ състоянието на батерията и температурата на процесора и на твърдия диск.

Ако разчитате на батерията на вашия лаптоп, ние силно препоръчваме добър индикатора за състоянието и като BatteryCare. Дори и вашият лаптоп да е почти постоянно свързан към захранването, BatteryCare може да ви помогне да сте сигурни, че батерията на лаптопа ви е готова и няма да ви изневери.

  • Цена: безплатна програма за следене на състоянието на батерията на лаптопи
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете BatteryCare 0.98 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.