Начало / Download / Download Avant Browser 11.7

Download Avant Browser 11.7

Avant Browser е за хората които обичат персонализацията. Изграден на основата на последното IE-ядро, Avant поема различен път на развитие. Той е бърз, малък и изисква малко системни ресурси, за разлика от „родителя си“. Всичко се дължи на това, че Avant Browser е направен от малка фирма, а не от Майкрософт.

Браузърът е достатъчно бърз и е  предварително зареден с две дузини кожи. Както и IE може да използвате табове и имате достъп до дяколко ленти с инструменти – Status bar, Toolbar и Search window. Менюто е заковано към горния десен ъгъл на Avant.

Avant може да запази вашите персонални данни онлайн, като може след това да достигнете до тях от всеки компютър свързан с Интернет. Браузърът е с почти цъщия размер като Firefox, но за разлика от него Avant включва много функции, които са достъпни за потребителите на Firefox само чрез Plug-Ins. При избиране на Full Screen изглед всички менюта и ленти с инструменти се скриват, за да видите по-добре отворената уеб страница.

Avant е добър браузър с няколко хубави вградени функции и опции за персонализиране на интерфейса , но липсата на плъгини и проблемите при работа с Vista не помагат за популярността му. Препоръчваме го на потребителите, които искат Microsoft базиран браузър, но смятат, че Internet Explorer 7 и 8 не стават.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете Avant Browser 11.7 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Много полезен браузър,благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.