Начало / Download / Download Accelerator Plus 10

Download Accelerator Plus 10

Download Accelerator Plus 10 ( DAP 10 ) е програма която повишава скоростта на сваляне на файлове, като ги дели на по-малки фрагменти,  прави връзка към всеки от тях и ги сваля едновременно. Новото в тази версия е оптимизирания двигател, който сега предлага допълнителни функции, под формата на добавки.  Това означава, че с Download Accelerator Plus 10 можете да увеличите скоростта на изтегляне на файлове от 200 до 400% в много от случаите.

Един от най-полезните добавки, които може да активирате във версия 10 е DAPsters. Когато сваляте файлове от RapidShare.com и други подобни сайтове, тази функция ще премахне досадни страници, които обикновено предхождат свалянето на файла и ще ви препрати директно към стъпката с попълване на CAPTCHA защитата (ако има такава).

Друга прекрасна добавка е Link Checker, който идентифицира валидни и невалидни връзки на файловете за изтегляне, още преди да натиснете бутона за изтегляне. Показва се малка икона до валидните връзки и така не губите време да изпробвате всички.

Други интересни добавки са Media Preview, Zip Preview, Internet Browser, и Video Downloader & Converter. Не открихме FTP клиента който беше наличен в предишните версии на DAP. Като цяло, DAP 10 върши работата за която е създаден изключително умело. Версия 10 на Download Accelerator Plus ви позволява да го персонализирате, като добавите само функциите, които искате. На нас програмата ни хареса. Надяваме се да се хареса и на вас – нашите читатели.

  • Цена: пробна версия на DAP 10
  • Операционна система: Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8

Свалете DAP 10 от ТУК>>>

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.