Начало / Download / DivX 7 за Windows v.7.2

DivX 7 за Windows v.7.2

С появата на видео с висока дефиниция, много потребители  установяват, че програми като Windows Media Player просто вече не са достатъчно добри . HD видеото изисква плеър, който може да го плейва коректно и DivX 7 за Windows изпълнява тази задача с голяма лекота дори и на по-стари машини без налично ускорение на HD от видеото.

DiVX 7 за Windows е всъщност комплект от инструменти включително плеър, конвертор, кодеци, Web Player, както и DirectShows филтър. Плеърът е специално проектиран за максимизиране на качеството и скоростта на картината и аудиото на видео с висока резолюция(HD). Kонвертора пък позволява на потребителите да оптимизират клипове за платформата, на която те ще бъдат разглеждани. Кодеците позволяват на потребителите да гледат HD видео и с други плеъри, като Windows Media Player,а филтъра DirectShows позволява на потребителите да конфигурират настройките на AVC декодера. Би трябвало да ви предупредим, че ако всичко това ви звучи объркващо, то  DiVX 7 не е за вас. Той по-скоро е предназначен за потребители които са запознати с тънкостите на HD видеото.

Може да използвате DivX 7 напълно свободно, но придружаващите DiVX Converter и DivX Pro Codec имат 15-дневен пробен период. При инсталирането  DivX 7, създава своя икона на десктопа, а след премахване на програмата иконата остава на компютъра. Препоръчваме тази програма за всички поне малко заинтересувани от гледането на видео в HD формат.

  • Цена: Безплатен софтуер  (15-дни проба за DivX converter, 6-проба за DivX Pro Codec); Цена на пакета 19.99$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете DivX 7 за Windows v.7.2 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.